El pavelló Firal acull aquest cap de setmana la Fira Orígens

Després del Fòrum Gastronòmic de Girona, Olot es prepara per acollir aquest cap de setmana al Pavelló Firal, la Fira Orígens. Al llarg de tot el cap de setmana, hi ha programades activitats, com aules de cuina i de degustació. Carme Ruscalleda, Fina Puigdevall de Les Cols o Jordi Juncà de Ca L’Enric, que aquests dies estan pendents del lliurament de les estrelles Michelin, participaran també a la fira agroalimentària.

Any rere any, la Fira Orígens es va consolidant i es reinventa. En aquesta sisena edició, es potencien els productes ecològics i es reivindica l’ofici de forner, amb un concurs de coques. La fira agroalimentària permet descobrir, al mateix temps, la cuina que es cou a la Garrotxa.

Hi haurà 65 estands de 90 productors d’arreu de Catalunya i de la comarca. Entre les activitats destaquen les de l’Aula de Cuina, on Carme Ruscalleda, amb 3 estrelles Michelin, farà una demostració diumenge. També, Fina Puigdevall de Les Cols o Joan Massegur de l’Hostal dels Ossos. Un dia abans, dissabte, Jordi Juncà presentarà el menú ‘Descobrint la Vall’ amb tres plats.

Abans de la Fira Orígens, però, l’equip de Ca L’Enric i de Les Cols viatjaran fins a Tenerife, on demà es lliuren les estrelles Michelin i a l’espera de mantenir les actuals o d’aconseguir-ne alguna més.