Els restaurants Les Cols, d’Olot, i Ca l’Enric, de Bianya, mantenen les seves estrelles Michelin

Els restaurants de la Garrotxa no han sumat noves estrelles Michelin al seu palmarès aquesta nit, a la gala que ha tingut lloc  a Tenerife. Ca l’Enric de la Vall de Bianya, amb els germans Juncà al capdavant, ha revalidat l’estrella que ja tenia mentre que el restaurant Les Cols d’Olot, de Fina Puigdevall també segueix amb dues.

El mapa de les estrelles Michelin, una de les distincions més mediàtiques del món de la gastronomia a l’estat espanyol i Portugal, s’amplia a Catalunya però es manté a la Garrotxa. El restaurant Les Cols d’Olot, de la xef Fina Puigdevall, revalida les dues estrelles que ja tenia mentre que el restaurant ca l’Enric, de la Vall de Bianya, en conserva una.

El restaurant Àbac de Barcelona, que dirigeix el mediàtic Jordi Cruz ha sumat la tercera distinció, que també s’ha endut el restaurant Aponiente de Càdis, del xef Ángel León. Els restaurants Disfrutar i Dos Cielos de Barcelona tenen des d’aquesta nit dues estrelles, mentre que entre les novetats de la llista hi ha el restaurant Enigma de Barcelona i el del Castell de Perelada, amb una estrella.

x