37 alumnes de tercer d’ESO del Cor de Maria organitzen la IV Cursa Solidària Pro Marató de TV3

El diumenge 3 de desembre tindrà lloc la quarta edició de la Cursa Solidària Pro Marató de TV3 organitzada pels alumnes de tercer d’ESO del Cor de Maria d’Olot. Han organitzat una cursa de 7km per a tots els públics i la caganius de 250 metres per a nens i nenes de fins a cinc anys.

En la seva tercera edició els fons recaptats pels alumnes del Cor de Maria van més que duplicar la xifra obtinguda el 2014, any en que va començar la iniciativa. Enguany, la idea és fer créixer encara més el nombre de participants i en conseqüència l’aportació a la Marató de TV3. Un esdeveniment que aquest 2017 es centra en les malalties infeccioses.

La cursa es celebrarà el diumenge 3 de desembre i els alumnes coordinats per la tutora Gemma Espuña han preparat dues modalitats de cursa. El projecte l’han portat a terme 37 alumnes de tercer d’ESO, que s’han organitzat en diferents comissions. Els participants es poden apuntar de manera anticipada a l’escola per un import de sis euros o el mateix dia de la cursa pagant vuit euros. Els TrenkaBaketes del Pont animaran la jornada, juntament amb els gegants i gegantesses d’alumnes i ex-alumnes de l’escola. Pel sol fet de participar a la cursa s’entrarà en un sorteig amb tots els productes oferts pels patrocinadors.

x