Creu Roja Garrotxa inicia la campanya ‘Penja Solidaritat al teu arbre’ per recollir fons pels seus projectes

La Creu Roja de la Garrotxa ha iniciat una campanya nadalenca en col•laboració amb l’Associació de Comerciants d’Olot i altres establiments de la comarca. Gràcies als seus voluntaris, l’entitat ha elaborat creus de feltre per a penjar-les als arbres de nadal.

‘Penja solidaritat al teu arbre’: aquest és el nom de la campanya nadalenca que ha iniciat Creu Roja Garrotxa. Per 2 euros, qualsevol garrotxí pot aconseguir una de les creus de feltre que es poden trobar aquests dies pels diferents establiments de l’Associació de Comerciants d’Olot i altres botigues de la comarca. Les creus tenen una funció decorativa, però també permeten fer visible que encara hi ha moltes famílies en situació de vulnerabilitat.

La iniciativa va sorgir de les mateixes voluntàries de l’entitat, que han treballat d’allò més per aconseguir fer arribar les creus arreu de la comarca. Els diners recollits amb la campanya es destinaran integrament per tirar endavant els diferents projectes de Creu Roja Garrotxa.

x