Set empresàries participen en una tertúlia de la Setmana de l’Emprenedoria

En el marc de la Setmana de l’Emprenedoria d’Olot la sala d’actes de l’Arxiu Comarcal va acollir ahir al vespre una tertúlia amb set dones amb càrrecs de direcció en el sector empresarial gironí. Com compaginar la maternitat i la feina va ser un dels temes centrals del debat.

L’assessora d’empreses Gemma Coll, Cristina Màrquez, xef i creadora de Criscàtering, Sandra Masoliver, Directora general de Comercial Masoliver, Jana Vila, de l’empresa Vila Rovira de la Canya i Montse Sanjaime, Dolors Yuste i Sílvia Ruiz, de la Xarxa d’Empresàries Competents de l’Alt Empordà. Set persones que, tot i treballar en diferent sectors, tenen almenys tres coses en comú: són dones, empresàries i mares, amb un càrrec de responsabilitat a les seves empreses. Aquest dimarts al vespre van reunir-se en una tertúlia per compartir experiències en el marc de la Setmana de l’Emprenedoria d’Olot.

La trobada va evidenciar la presència del talent femení a la Garrotxa i a tota la demarcació a l’hora d’emprendre i dirigir, malgrat el camí que queda encara per equiparar el paper de dones i homes en el món empresarial i favor de la conciliació laboral i familiar.

x