L’escriptor Manel Fortis i Olot TV produeixen un curtmetratge que denuncia la violència de gènere

En motiu del Dia Internacional contra la violència de gènere, el 25 de novembre, l’escriptor Manel Fortis i Olot Televisió han unit esforços per a realitzar un curtmetratge de denúncia. El treball audiovisual, escrit i dirigit per Fortis i produït per Olot TV, s’ha rodat a Olot i porta el nom ‘Ets meva’. La trama se situa als anys noranta i tracta sobre la història d’una jove parella i com es va degradant la seva relació amb els anys fins a creuar tots els límits. El curtmetratge s’estrena avui dimecres a ‘Pros i Contres’. El programa compta amb entrevistes al director i escriptor del curt, Manel Fortis; a la presidenta de l’Associació Alba de la Garrotxa, Catalina Sellas, i a l’advocada Francesca Blanch.

x