Jaume Bages i Estel Turbau presenten el projecte Cowocat Rural a la setmana de l’emprenedoria

En el marc de la 3a edició de la setmana de l’emprenedoria, ahir a la sala d’actes de DinàmiG, Jaume Bages i Estel Turbau van explicar el projecte de Cowocat Rural sota el nom de ‘Coworking: molt més que compartir espais’.

El coworking és una metodologia de treball en la qual professionals de diferents sectors i perfils comparteixen un espai on desenvolupen els projectes propis i d’altres que es creen fruit d’aquest espai comú. Durant la setmana de l’emprenedoria, Jaume Bages va presentar el seu projecte, Cowocat Rural, juntament amb Estel Turbau, coworker i coordinadora de la Comunitat de Coworking Rural. El perfil de persones que assisteixen als espais de coworking són gent que treballava a casa i també empreses que comencen. Les sinergies que s’hi creen provoquen que acabin sorgint projectes comuns. És el que busquen a Cowocat Rural. Demà acabarà la setmana de l’emprenedoria amb el lliurament dels Premis 100% Emprenedors.

x