El Petit Format porta el teatre a les escoles d’Olot amb un espectacle d’ombres xineses

El Petit Format pensa en els més petits. El festival porta, des que va començar fa 3 anys, el teatre a les escoles i aules de P3. Entre avui i demà, la companyia Murmuri presenta els seu espectacle a 10 centres diferents d’Olot.

La mostra de teatre el Petit Format  està pensada per a tots els públics i defuig dels espais convencionals. La desena d’obres proposades es representen a llocs singulars, com una pastisseria, un cafè, una església o un pis particular. I també a les escoles d’Olot. El festival porta el teatre als centres educatius i a deu aules de P3 de la ciutat, entre avui i demà.

Aquest matí, silenci i l’expectació màxima dels alumnes de P3 de l’escola Llar. Han pogut gaudir de l’espectacle d’ombres xineses de la Companyia Murmuri sobre el conte de ‘El Llop i les set cabretes’. El Petit Format ha fet una aposta per la qualitat. Aquesta nit es podrà veure al Teatre Principal l’obra ‘Un obús al cor’, de La Perla 29. La mostra dura fins diumenge i el Núria Social acollirà un dissabte un altre gran reclam d’aquesta edició: ‘Circo Submarino’ de la companyia de Múrica Onírica Mecánica.

x