Càritas Garrotxa organitza un concert solidari de gospel aquest diumenge

Aquest diumenge a la tarda, Càritas Garrotxa organitza un concert solidari a l’església del Carme d’Olot. Comptarà amb l’actuació del Cor Gospel Girona i Tam Tam Gospel, de Vic.

Música, gospel i solidaritat. Càritas Garrotxa organitza, un any més, un concert amb dos cors de gospel per a recaptar fons.  Serà aquest diumenge a les 6 de la tarda a l’església del Carme d’Olot. Per segon any, el Cor Gospel Girona, amb una setantena d’integrants, actuarà i posarà el seu granet de sorra pel projecte de Càritas. Com a novetat, també participarà Tam Tam Gospel, una coral, nascuda a Vic el 2001. Les entrades es podran comprar el mateix dia del concert, a partir de les 5 de la tarda a l’església del Carme. Són 10 euros, que es destinaran íntegrament als programes socials de l’entitat.

x