El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa rep el premi Turisme 2017 del Departament d’Empresa i Coneixement

El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa ha apostat, des del 2001, per un turisme sostenible i de qualitat. Ahir, el Departament d’Empresa i Coneixement va reconèixer la seva tasca amb el premi Turisme 2017. Dels quatre diplomes, que es van lliurar al Centre de Convencions Internacionals de Barcelona, el de Turisme Responsable se’l va emportar el parc de la Garrotxa.

El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa va rebre ahir el Guardó de Turisme 2017 en la categoria de Turisme Responsable, del Departament d’Empresa i Coneixement. Es va valorar la combinació entre el desenvolupament turístic i el respecte i la conservació de la natura a la comarca. El director general de Turisme de la Generalitat, Octavi Bono va lliurar el diploma a Xevi Puig. Aquest any els guardons s’han atorgat a institucions i entitats que impulsen actuacions respectuoses amb el medi ambient, coincidint amb l’Any Internacional del Turisme Sostenible de les Nacions Unides.