La 5a edició dels Premis 100% Emprenedors reconeixen el treball de Ingening, Bassols i Wattia, Civiva i Esfèric

La Sala El Torín va acollir aquest divendres la cinquena edició dels Premis 100% Emprenedors. Ingening Creacions Tecnològiques, Bassols – Wattia,  Civiva Estudis Urbans i Esfèric Arquitectura i Fusta van ser els projectes empresarials premiats.

Pep Poblet i el seu saxo van donar pas al lliurament dels Premis 100% Emprenedors, en la seva cinquena edició. L’acte va començar amb la ponència de Cristòbal Colón, fundador de la Cooperativa La Fageda. Amb un repàs de com va construir el seu projecte empresarial explicant les anècdotes i les vivències que es va trobar pel camí. Seguidament, l’Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa va anunciar el guanyador del Premi Jove Empresari, que enguany va ser per Ingening Creacions Tecnològiques, SL. Liderada pels enginyers Joan Sarola i Pep Agustí.

El Premi a la Cooperació Empresarial també seleccionat per la JEG va reconèixer per segon any la simbiosi entre dues empreses garrotxines. Aquest 2017 va ser per Bassols Energia i Wattia Innova.

Tot seguit, es va atorgar el segon dels Premis 100% Emprenedors, dotat amb 1.500 euros i va ser per Civiva Estudis Urbans, un despatx d’arquitectura especialitzat en projectes de mobilitat sostenible.

Esfèric Arquitectura i Fusta va ser el projecte mereixedor del primer dels Premis 100% Emprenedors, dotat amb 3.000 euros. Es tracta d’una empresa centrada en la rehabilitació d’habitatges i la construcció de cúpules geodèsiques. L’acte, que culminava la tercera Setmana de l’Emprenedoria, es va tancar amb un parlament de l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, i una fotografia de tots els premiats.