El CN Olot es fa fort a casa i supera amb certa facilitat l’Igualada (8-4)

El Club Natació Olot va certificar la seva classificació pel grup bo amb una victòria per 8-4 davant un Igualada en plena construcció. Els absoluts del waterpolo van deixar la defensa en mans del seu porter i l’estratègia va funcionar.

Victòria impecable de l’equip de waterpolo del Club Natació Olot. Els garrotxins no van donar espai a la sorpresa i es van imposar davant un Igualada que continua en ple creixement. Els locals van posar ràpidament distància al marcador i els visitants no van tenir cap opció. Els de Jordi Jerez van arrencar molt fort, imposant el seu ritme i impedint que l’Igualada trobés porteria. El Club Natació Olot va saber moderar la diferència al marcador amb intel•ligència i qualitat. Cada gol visitant el responia un de local i això afavoria que els d’Igualada no poguessin entrar al partit. Un partit marcat per la bona defensa dels locals i per la capacitat de patir quan estaven en inferioritat numèrica.