L’església de Sant Ferriol acull l’obra ‘Comiat’ en la tercera edició de la mostra de teatre El Petit Format

L’església de Sant Ferriol va ser l’escenari de l’obra ‘Comiat’, emmarcada en la tercera edició de la mostra de teatre El Petit Format. La companyia lleidatana Cametes Teatre es va estrenar en la mostra de teatre olotina.

Quatre germanes han d’afrontar que la seva mare pateix càncer. La situació s’agreuja i toca acomiadar-se prematurament: aquest és l’argument de l’obra ‘Comiat’ de la companyia Cametes Teatre. Un espectacle que es va poder veure a l’església de Sant Ferriol en el marc de la mostra de teatre El Petit Format.

La companyia lleidatana participava per primer cop a El Petit Format, tot i que ja comptaven amb experiència en escenaris de dimensions reduïdes. 45 persones, el màxim permès en aquest espai, van gaudir de l’obra ‘Comiat’ en un escenari diferent com és l’església de Sant Ferriol.