La Fira Orígens bat tots els rècords en la sisena edició, amb més de 8.000 visitants i superant els 50.000 tastets servits

La Fira Orígens d’Olot ha batut aquest 2017 tots els rècords. En la seva sisena edició el certamen tancarà amb unes xifres que no s’havien assolit mai fins ara. A l’espera d’acabar de fer el recompte, el regidor de Promoció de la ciutat, Estanis Vayreda, ha explicat a OLOT TELEVISIÓ que se superaran els 8.000 visitants i els 50.000 tastets. Aquesta darrera dada estaria molt per sobre de l’any anterior, quan es van servir 47.000 tastets durant els dos dies de fira.

Orígens s’ha convertit, doncs, en el punt de trobada del producte de proximitat i de qualitat de Catalunya. Les dades positives, la bona acceptació per part dels expositors i l’èxit dels tallers que s’han organitzat porten a garantir properes edicions. Durant el programa especial que Olot Televisió ha emès aquest diumenge a la tarda des de la mateixa fira, el seu organitzador, Pep Palau, ha assegurat que “la fira va néixer i se seguirà fent a Olot en un futur”, garantint així tant la continuïtat més immediata com que no es traslladi a qualsevol altre ciutat catalana.

Com és tradicional la fira també premia al millor estand i al millor producte de proximitat. Enguany el millor estant ha estat concedit al forn de pa La Fogaina, de les Preses, i, el millor producte de proximitat per Oli Mas Montseny.

x