Rafael Aranda, Carme Pigem i Ramon Vilalta reben la 19a Medalla de la Ciutat d’Olot

Aquest dissabte, RCR Arquitectes ha rebut la màxima distinció de la ciutat d’Olot al Teatre Principal. L’alcalde d’Olot Josep Maria Corominas, va penjar la Medalla de la Ciutat a Rafael Aranda, Carme Pigem i Ramon Vilalta, que, emocionats, van agrair el reconeixement i van fer palès el seu sentiment olotí.

El Teatre Principal d’Olot va acollir el lliurament de la Medalla de la Ciutat a tres il·lustres olotins. Rafael Aranda, Carme Pigem i Ramon Vilalta van rebre la màxima distinció de la ciutat en un acte obert al públic. RCR Arquitectes ha arribat al seu cim professional aquest mes de maig, recollint el Premi Pritzker al Japó, considerat el Premi Nobel d’arquitectura. Josep Maria Muntaner, doctor arquitecte i catedràtic, va reiterar en l’acte del lliurament que si no l’haguessin guanyat, mereixerien la medalla igualment.

Durant el transcurs del lliurament es va poder veure un vídeo amb un recull d’algunes de les seves obres, i amb declaracions del president de la Generalitat, Carles Puigdemont. Visiblement emocionats els tres arquitectes van agrair el reconeixement a la seva feina. Pep Berga i Josep Maria Corominas van destacar el sentiment olotí i garrotxí d’en Rafael, la Carme i en Ramon. La 19a Medalla de la Ciutat d’Olot va servir per reconèixer la trajectòria de RCR Arquitectes, ambaixadors d’Olot al món, amb més de 30 anys de recorregut professional a les seves espatlles.