Un Olot seriós i ordenat atura el líder Mallorca amb un empat de prestigi (0-0)

La Unió Esportiva Olot segueix sense trobar la victòria, però contra el Mallorca ha aconseguit sumar un punt important. El líder de la categoria no ha pogut superar l’entramat defensiu garrotxí tot i el seu domini, i fins i tot els futbolistes de Raúl Garrido han gaudit d’oportunitats per desfer l’empat final.

El segon partit de Raúl Garrido a la banqueta de la Unió Esportiva Olot guardava una prova de foc: el totpoderós Mallorca ha visitat l’Estadi Municipal, havent aconseguit 12 victòries en 15 jornades fins al moment. Però els balears s’han estavellat contra el mur olotí, molt ben col·locat sobre el terreny de joc, on s’ha vist un equip molt seriós que ha concedit molt poques oportunitats al líder de la Segona B. Noms com Lago Júnior o Salva Sevilla no han pogut superar la defensa olotina, molt ben resguardada pel porter Ginard, que ha completat un partit magnífic traient bones mans per evitar el gol visitant. Fins i tot, l’Olot ha gaudit d’oportunitats perilloses en una primera meitat molt equilibrada. Al segon temps, el Mallorca ha fet una passa endavant per guanyar el partit, però no ha sabut desfer l’ordre dels futbolistes garrotxins. La més clara l’ha tingut a deu minuts pel final del partit, en una doble ocasió que Ginard ha salvat amb dues parades magnífiques sobre la línia de gol.

Al final, el partit ha acabat com ha començat, amb el 0 a 0 al marcador.

x