La Fira Orígens reconeix el forn de La Fogaina com el millor stand de l’esdeveniment

Com és tradició la Fira Orígens també premia els seus participants amb diferents reconeixements. Es van escollir el millor producte i el millor stand de la fira i també es va celebrar el primer concurs de coques de forner de Catalunya.

Després de ser reconegut fa pocs dies entre els millors forns de pa de tot l’estat amb una estrella DIR, el forn La Fogaina de les Preses ha rebut més premis aquest cap de setmana. La seva parada de la Fira Orígens, inspirada en un autèntic forn de pa, va ser escollida com el millor stand del certàmen.

El forn presenc també va quedar segon al primer Concurs de Coques de Forner de Catalunya, una de les novetats que presentava a la fira d’enguany. La primera posició va ser el forn Cal Pujals, de Sant Boi de Lluçanès i un altre garrotxí, La Torna de Tortellà, va quedar tercer.

Qui també va recollir premi en la seva primera participació a la fira orígens va ser l’empresa Molí d’Oli Mas Montseny de Tarragona. El seu Oli Mare va ser escollit millor producte. El gelat de formatge cofat d’ovella de la Xiquella de la Vall d’en Bas va merèixer un accèssit.