L’associació FANS celebra la seva última gala anual després de quinze anys d’activitat

A l’espai Amb Identitat parlem de l’associació FANS que va viure aquest dissabte una nit molt especial. Celebraven els quinzè aniversari de la seva entitat, i a la vegada la dissolució de l’associació després de molts anys plens d’activitat. Després de sopar, van gaudir de la seva música preferida, la dels seixanta.

Després de quinze anys en actiu l’associació FANS ha decidit dissoldre’s. Aquest dissabte van celebrar la seva tradicional gala anual, però enguany amb més nostàlgia que mai. 250 persones van gaudir de l’última vetllada de l’entitat al restaurant La Deu d’Olot.

L’associació en la seva època més daurada va arribar a comptar amb fins a 340 socis de la comarca, i també de fora. En la gala van actuar Els Volcànics, els Corbs Negres i el plat fort de la nit va ser el grup Los Sírex amb el seu èxit més llorejat, ‘La escoba’. Caldrà veure, si l’associació FANS ja ha dit la seva última paraula. El que està clar és que han viscut quinze anys plens d’emocions dels que sempre guardaran el record.

x