L’escola Castanyer porta a terme un seguit d’actuacions a la zona del pati

L’AMPA de l’escola Castanyer de Sant Joan Les Fonts, el propi centre i el consistori santjoanenc han emprès un seguit d’actuacions de millora al pati d’aquest col·legi. Les accions tenen l’objectiu de modernitzar la zona de lleure i fer més proper el pati als seus alumnes.

L’escola Castanyer de Sant Joan Les Fonts ha engegat tot un seguit de millores a la zona del pati del centre educatiu. Ho estan tirant endavant a través d’un procés participatiu organitzat per l’AMPA, l’escola i l’ajuntament del poble.

S’ha pintat la tanca que rodeja el centre, s’estan construint dos rocòdroms, un per a petits i un per a més grans i s’està reconfigurant un sector del pati amb l’ajuda de Resiliència Comunitària. Les millores aniran avançant amb el pas del temps, encara estan en procés de realitzar-se. Empreses com Tavil o Olot-net col·laboren amb les actuacions, concretament en la construcció del rocòdrom i la font que van col·locar el passat agost al pati dels petits.