El jugador de la UE Olot Yeray Sabariego es trenca el lligament creuat anterior del genoll dret i es perd el que queda de lliga

La Unió Esportiva Olot ha comunicat una mala notícia: la lesió Yeray Sabariego, que es va trencar el lligament creuat anterior del genoll dret durant el partit contra el Mallorca. El migcampista estarà com a mínim sis mesos de baixa.

El futbolista de la Unió Esportiva Olot Yeray Sabariego no té sort amb les lesions des que va començar la temporada, però l’últim informe mèdic ha anunciat el pitjor presagi possible pel migcampista de Badia del Vallès: Yeray diu adéu a la temporada al patir una ruptura al lligament creuat anterior del genoll dret, una de les pitjors lesions que pot patir un futbolista, i haurà de passar pel quiròfan. L’infortuni es va produir en el partit entre la Unió Esportiva Olot i el Mallorca, on el jugador reapareixia després d’una lesió muscular i podia disputar els primers minuts de la temporada en partit oficial a la Segona Divisió B, després dels 60 minuts que va poder completar en Copa del Rei contra l’Olímpic de Xàtiva. Yeray estarà entre 6 i 8 mesos de baixa, segons el comunicat. En el mateix enfrontament contra el líder, es va produir una lesió similar: el futbolista visitant Ferran Giner es va trencar el lligament creuat anterior del genoll esquerre, i han sorgit algunes crítiques sobre l’estat del terreny de joc el dia del partit arran de la coincidència d’aquestes dues afectacions. Yeray Sabariego va arribar a la Unió Esportiva Olot al mes d’agost, per suplir la plaça de Dembo, que precisament va deixar vacant el seu lloc per la mateixa lesió del jugador de Badia.

x