El Petit Format tanca la 3a edició amb 550 espectadors

Els membres d’Una Càpsula de Teatre, els organitzadors El Petit Format, fan un balanç positiu de la mostra. Més de 550 espectadors han assistit a alguna de les 10 propostes del festival. En aquesta tercera edició, s’ha apropat el teatre a la gent gran de la ciutat.

Fa tres anys naixia El Petit Format. El Format segueix sent reduït. Les obres es representen en espais singulars i acollidors per apropar els actors a un públic sempre limitat. Però, la mostra de teatre, ja es comença a projectar més enllà d’Olot. Unes 550 persones han assistit a alguna de les 10 obres del festival. El Petit Format segueix portant teatre a les escoles. N’han pogut gaudir més de 320 nens i nenes de P3 de la ciutat d’Olot. En aquesta tercera edició, també s’ha pensat en la gent gran.

Precisament, una de les obres representades a la ciutat, Fairfly, de la companyia La Calòrica, es va emportar ahir al vespre dos guardons dels Butaca, els premis de teatre de Catalunya.

x