L’ACO entén la decisió de l’Ajuntament pels llums de Nadal, però voldrien que hi col·laboressin tots els comerços

L’Associació de Comerciants d’Olot accepta la mesura que s’ha pres des de l’Ajuntament i la qualifica de “moderada”. Tot i això, lamenta la negativa d’alguns comerços per abonar una quota per tenir llums de Nadal. Davant d’aquest fet, i com l’any passat, hi haurà alguns carrers que no tindran il·luminació especial durant les festes.

La decisió de l’Ajuntament d’Olot d’apagar els llums de Nadal del centre fora de l’horari comercial en motiu de l’empresonament dels consellers del govern cessat i els presidents d’ANC i Òmnium ha estat acceptada per l’Associació de Comerciants d’Olot. Creuen que es podria haver ampliat l’obertura de la il·luminació especial, però entenen que la mesura s’ajusta molt més al que esperaven els botiguers.

On no hi ha quòrum és a l’hora de contribuir per a la instal·lació dels llums de Nadal. Hi ha establiments que no volen abonar la quota proposada per l’Associació de Comerciants, una decisió que l’entitat lamenta. Davant això, es repetirà la situació de l’any passat, on no hi haurà il·luminació especial en alguns carrers.

La quota que demana l’Associació de Comerciants als establiments per contribuir amb la instal·lació dels llums de Nadal conjuntament amb el consistori és de 80 euros per botiga.