La companyia La Funerària estrena ‘Amb el món a l’esquena’ aquesta setmana al Teatre Principal

La companyia La Funerària estrena aquesta setmana la seva nova obra, ‘Amb el món a l’esquena’. Sota la direcció de l’olotí Xavier Roscalleda, és una crítica i reflexió sobre el món on vivim. Encara hi ha entrades disponibles per a les funcions de dijous i divendres, al Teatre Principal.

Aquesta és la comèdia ‘Purgatoris’, que la companyia olotina La Funerària va presentar a principis del 2016. Gairebé dos anys després, estrenen la seva nova creació, que porta el nom de ‘Amb el món a l’esquena’. Les funcions seran dijous i divendres a les 9 del vespre al Teatre Principal. L’obra és una reflexió sobre el món on vivim i sobre com ens afecta tot allò que passa: el drama dels refugiats, malalties i guerres. És una crítica a la globalització i a l’individualisme; un pronòstic d’un futur negre, gairebé catastròfic. Els actors garrotxins Pedro Carrizosa, Josep Jou, Irina Julià i Albert March interpreten els quatre protagonistes, sota la direcció de Xavier Roscalleda.

x