La plaça mercat compleix tres anys des de la remodelació

El Mercat de la Plaça Mercat compleix tres anys des que va gaudir d’una remodelació que el va modernitzar. Els primers clients que en van sortir parlaven del mercat com “una nova ciutat” dins d’Olot. Avui hem volgut fer un petit repàs de com està funcionant.

Tres anys d’aquestes imatges. La plaça Mercat va quedar inaugurada un 28 de novembre, en una de les obres més importants del govern olotí. Una infraestructura que va costar quatre milions d’euros que van servir per fer un rentat de cara complet. Unes instal•lacions d’aspecte modern i net, amb un horari que es va ampliar i que va ajudar a que les ventes augmentessin. Ara, els placers només pensen en el futur. Els caps de setmana el mercat rep la visita dels turistes de la Garrotxa, la majoria des de Barcelona, que aprofiten per comprar producte de la terra al mercat.