Programen l’espectacle de circ ‘Mur’ i organitzen tallers de circ per celebrar el Dia Mundial de les Discapacitats a la Garrotxa

En motiu de la celebració del Dia Mundial de les Discapacitats, el Teatre Principal d’Olot programa aquest dissabte l’espectacle ‘Mur’, una obra de circ inclusiva. La intenció és reivindicar la integració social a través de la cultura, i fer-ho des d’una vessant festiva.

El ‘Mur’ és una obra de circ vital, de les companyies Circ Vermut i Circ Bombeta, que a través d’un llenguatge visual potent i una escenografia espectacular pretén fer reflexionar sobre les capacitats de cadascú. Es tracta d’un espectacle integrador, on s’expressa la idea que els límits són imaginaris.

L’obra es representa coincidint amb la celebració del Dia Mundial de les Discapacitats, i per aquest motiu Olot ha programat una jornada amb tallers de circ, a més del mateix espectacle. Des de la Coordinadora de Discapacitats de la Garrotxa, la voluntat és que tothom visqui una diada reivindicativa i festiva, i consideren que el circ els dóna aquesta oportunitat gràcies a que la proposta és molt inclusiva.

Els tallers tindran lloc a dos quarts de dotze del matí a la Sala la Carbonera, mentre que l’espectacle ‘Mur’ es representarà al Teatre Principal a les vuit del vespre del dissabte 2 de desembre.

x