La veïna atropellada de Sant Joan les Fonts evoluciona favorablement dins la gravetat

La veïna de Sant Joan les Fonts, que va resultar ferida després de ser envestida per un tot terreny divendres passat a la urbanització de La Roureda de La Canya, evoluciona favorablement dins la gravetat, a la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital Josep Trueta. El seu fill, un jove de 33 anys, va morir a l’instant a causa de l’atropellament. Per la seva banda, el conductor, un veí del mateix poble de 23, detingut la mateixa tarda, ha quedat en llibertat amb mesures cautelars. Aquesta va ser la decisió del jutjat d’Olot, després de prendre-li declaració. De moment, i a l’espera de la decisió final del jutge, se li ha retirat el carnet de conduir, el passaport i ha de presentar-se setmanalment als jutjats. Se l’acusa d’un delicte contra la seguretat viària, per conduir sota els efectes de l’alcohol i les drogues, per un delicte d’homicidi per imprudència i per un altre delicte de lesions.

x