Una jove de 19 anys de les Planes d’Hostoles mor en un accident de trànsit a Anglès

Una jove de 19 anys de les Planes d’Hostoles, Cassandra Sampaio, de nacionalitat portuguesa, ha mort aquest dijous al matí quan ha patit un accident de trànsit a la carretera C-63, a Anglès. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 7.25 del matí i investiguen encara les causes però els fets han passat en un tram de via que es trobava humida per les condicions meteorològiques. La víctima ha sortit de la via amb el seu vehicle en una corba i ha topat contra un arbre. L’alcalde de les Planes, Eduard Llorà, ha explicat a OLOT TELEVISIÓ que se senten “consternats per la notícia” i ha decretat tres dies de dol oficial i ha suspès tots els actes que s’havia de celebrar fins dissabte. Cassandra Sampaio era una noia coneguda al poble. Precisament l’any passat va ser escollida Pubilla del municipi.