Olot dedica una jornada a debatre estratègies d’habitatge al Nucli Antic

Aquest matí han començat a Dinàmig unes jornades en el marc del Pla Integral d’Accions de Millora del Nucli Antic, que impulsa l’Ajuntament d’Olot i l’empresa Paisaje Transversal, on es tracten algunes de les questions que afecten el centre de la ciutat com la necessitat de rehabilitar habitatges buits. Al vespre hi ha previst un debat obert a tothom.


L’habitatge és un dels punts clau en l’elaboració del Pla Integral d’Accions de Millora del Nucli Antic d’Olot. En el marc d’aquest procés, l’Ajuntament d’Olot posa a debat avui possibles estratègies a seguir al centre de la ciutat. Ho fa en una jornada oberta amb diverses ponències on es donaran a conèixer projectes d’habitatge que s’han impulsat en altres localitats com Saragossa o Barcelona.

Una de les línies de treball que ha sorgit del diagnòstic participatiu impulsat per l’empresa especialitzada Paisaje Transversal, i que centrarà la jornada de treball, és la rehabilitació d’edificis antics. Segons l’alcalde seria una oportunitat per minimitzar la falta d’habitatage del centre. Durant la jornada el consistori vol recollir també l’opinió dels ciutadans. Per això aquest vespre s’ha organitzat un debat obert a tots els olotins que vulguin aportar idees per a millorar el nucli antic, en matèria d’habitatge. Començarà a les set de la tarda a la mateixa seu de Dinàmig.