L’Ajuntament d’Olot situa nou contenidors amb sal de desgel a diferents punts de la ciutat

Coincidint amb la davallada dels termòmetres, l’Ajuntament d’Olot, tal i com va fer l’any passat, ha situat contenidors amb sal de desgel a nou punts de la ciutat. La iniciativa va destinada a la població i té la intenció de complementar els treballs de la Brigada.

El desembre ha començat plenament hivernal a la comarca de la Garrotxa. Per aquest motiu i de cares a la temporada de més fred l’Ajuntament d’Olot ha habilitat per segon any, contenidors amb sal de desgel a nou punts de la ciutat. Els contenidors, d’un color groc vistós, són un complement als treballs que realitza la Brigada a la via pública, i la sal que contenen es pot aplicar a nivell particular en aquells punts dels carrers on es donin glaçades.

Els nou contenidors estan repartits pels diferents barris de la ciutat. Se’n poden trobar a la plaça de la Rosella (Bonavista), a la plaça de Picasso (Sant Roc), al carrer Verge de Montserrat (Les Fonts), a la plaça Mercat (centre d’Olot), a la plaça de Montolivet, a la plaça del Morrot i a la plaça Pare Manuel Marcillo (Sant Francesc). L’ajuntament els mantindrà durant tot l’hivern. Per altra banda, si la població informa al consistori de més punts crítics, estudiaran la col·locació de nous contenidors. La iniciativa compta amb el suport econòmic de la Diputació de Girona. Al llarg de l’any el consistori olotí reparteix de mitjana 10 tones de sal de desgel.

x