La Cursa de la Dona de Les Preses recapta 7.600 euros per la Fundació Oncolliga de Girona

La Cursa de la Dona de les Preses va ser tot un èxit, i ara ha anunciat la seva recaptació benèfica. En total, l’esdeveniment va recollir 7.600 euros que es destinaran a la Fundació Oncolliga Girona per a projectes contra el càncer.

El poble de Les Preses es va tenyir de rosa el passat 22 d’octubre per viure una cursa molt especial: era la primera vegada que el municipi vivia la Cursa de la Dona, un recorregut de cinc quilòmetres on el més important era participar-hi, independentment del rendiment esportiu de cadascú. I l’assistència va superar totes les expectatives: l’esdeveniment va reunir a 1.832 persones, una multitud impensable segons els organitzadors.

 

L’alta participació ha permès que la Cursa de la Dona de Les Preses hagi aconseguit una recaptació important per a la Fundació Oncolliga de Girona, que lluita contra el càncer en col·laboració amb els centres hospitalaris de la demarcació. En total, s’han recollit 7.600 euros, que aniran destinats al projecte benèfic.

x