La Funerària mostra la vessant més crítica sobre la nostra societat en el seu darrer espectacle ‘Amb un món a l’esquena’

Ahir es va estrenar al Teatre Principal d’Olot la nova creació de la companyia olotina La Funerària, ‘Amb el món a l’esquena’. Es tracta d’una producció que, fidel a l’esperit crític de la companyia, exposen els problemes foscos que impregnen la nostra societat.

Seguint l’estil de les seves darreres propostes, la darrera obra de creació pròpia de la companyia la Funerària planteja de nou a l’espectador el pòsit fosc i contundent de l’ésser humà, que no surt gaire ben parat en la representació. Sota l’empremta clara de la direcció de Xavier Ruscalleda, el repartiment d’Amb el món a l’esquena’ empeny al públic cap a la reflexió de què som com a societat.

L’estrena de l’obra ‘Amb el món a l’esquena’ va ser aquest dimarts, en format LAP del Teatre Principal d’Olot. Aquest divendres el mateix espai acull la segona representació de l’espectacle, a partir de les nou de la nit.