Marc Mas renova la seva confiança amb la Unió Esportiva Olot i allarga per una temporada més la seva vinculació amb el club

La Unió Esportiva Olot ha anunciat la renovació de Marc Mas per un any més. El davanter de Sils s’ha compromès per a una tercera temporada, demostrant la seva implicació amb la plantilla olotina. De fet, Mas s’ha convertit en el màxim golejador de l’equip des que va arribar a la Garrotxa.

L’Olot ha renovat el seu gol: Marc Mas, el pitxitxi de l’equip a la Tercera Divisió amb 31 gols i l’actual màxim anotador de la plantilla, amb 5 gols a la Segona B, ha decidit mantenir la seva vinculació amb el club una temporada més. La notícia és important per la Unió Esportiva Olot, perquè el seu bagatge ofensiu és escàs: actualment és el segon equip menys anotador de la categoria, amb 11 gols, i Mas ha fet gairebé la meitat d’aquestes marques. Per tant, el davanter de Sils és considerat com un dels pilars fonamentals dels olotins, i la seva continuïtat imprescindible per consolidar el projecte esportiu.

Marc Mas va arribar a la Unió Esportiva Olot procedent del Peralada, i aquí ha trobat una continuïtat desitjada en una categoria exigent com és la Segona Divisió B. Enguany, el de Sils ha jugat minuts a tots els partits de la Segona B, essent titular en 14 de les 16 jornades disputades.