Sant Joan les Fonts tindrà una nova rotonda a l’entrada del poble per la banda de Castellfollit el 2019

Sant Joan les Fonts tindrà una nova rotonda. Estarà situada a l’entrada del municipi per la banda de Castellfollit de la Roca. El cost estimat de les obres, finançades pel Departament de Territori i Sostenibilitat és de sis-cents mil euros. S’espera que estigui construïda el 2019. 

 

Una de les demandes històriques de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts a Carreteres està més a prop de ser una realitat. El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha posat a licitació el concurs per a la redacció del projecte d’una nova rotonda en una de les entrades del nucli urbà. Concretament a la carretera GI-522, per la banda de Castellfollit de la Roca. L’objectiu de l’actuació és reduïr la velocitat dels vehicles que passen per aquest tram i fer-lo més segur.

Les obres de construcció de la rotonda estan valorades en uns sis-cents mil euros, i la redacció del projecte en trenta-cinc mil. Pel que fa al calendari, s’espera que la redacció comenci durant l’any vinent i que l’obra estigui acabada el 2019. En cas que els treballs finalitzessin en el segon semestre de l’any, Joan Espona podria no veure acabada aquesta obra com a alcalde, ja que va anunciar que no es tornaria a presentar a les eleccions municipals, previstes pel mes de maig. Tot i així Espona ha anunciat que té idees per fer que aquest nou giratori sigui tan o més original que el de Peracaula, escollit per Viles Florides com la millor rotonda de Catalunya.