La jornada central del Gran Recapte d’Aliments 2017 reflecteix la solidaritat garrotxina

A l’espera dels resultats definitius, la jornada central del Gran Recapte d’Aliments es va celebrar a Olot i la Garrotxa aquest dissabte. Fins a 300 voluntaris, repartits en els prop d’un centenar d’espais habilitats per les donacions, han col·laborat a recol·lectar aliments i productes bàsics.

El Gran Recapte d’Aliments va omplir Olot i la Garrotxa de solidaritat un any més durant la jornada central. Enguany a la capital garrotxina hi participaven per primera vegada totes les superfícies comercials, un total de 22. La clau de l’èxit de l’esdeveniment és però, el teixit de voluntaris i voluntàries, aquest 2017 han estat al voltant d’unes 300 persones.

En la jornada es van poder veure des de petites donacions com un cartró de llet, fins a carros plens de productes. Aprofitant el Gran Recapte, el projecte ‘Teixim’ consisteix en fomentar l’ús de les bosses de roba a l’hora de comprar.

La jornada central del Gran Recapte 2017 ja s’ha celebrat, però fins el 22 de desembre es pot seguir proporcionant articles per a aquesta causa solidària. Per vuitè any consecutiu, el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, la Fundació Banc dels Aliments, Càritas Garrotxa, Creu Roja, així com els ajuntaments de la comarca i diverses entitats del territori han fet possible aquesta iniciativa solidària.

x