S’inaugura la vint-i-cinquena edició de la Mostra de Pessebres d’Olot

Dissabte es va inaugurar la 25a edició de la Mostra de Pessebres d’Olot. Des de Can Trincheria, els propis pessebristes acompanyats de desenes d’olotins i olotines van visitar els diferents espais expositius.

Després de mesos de treball, l’Agrupació de Pessebristes d’Olot i la Garrotxa va inaugurar la 25a Mostra de Pessebres, que es podrà veure fins el 7 de gener. Els diorames es reparteixen en cinc espais del centre d’Olot, com són l’Hospici, Can Trincheria, l’Escola d’Art, la biblioteca Marià Vayreda i el Museu dels Sants, centre on es troba el Pessebre de la Ciutat, creat aquest any per David López.

A diferència d’altres anys, aquesta edició no compta amb pessebres de caire internacional, sinó que totes les obres tenen essència garrotxina. La mostra inclou diorames elaborats per alumnes de l’Escola d’Art i també acull creacions d’alumnes de l’Escola Municipal d’Expressió. Aquest any, com a temàtica especial s’ha introduït la musicalitat en el pessebre mitjançant figures acompanyades d’instruments de vent i de percussió .