Cop d’efecte del Sant Roc al camp del líder Les Preses (0-2)

El Sant Roc va donar un cop sobre la taula en la visita al camp del líder, el Club de Futbol Les Preses. Els de Ricard Massanella van aprofitar un moment de lluidesa per fer els dos gols i després van administrar el resultat.

La festa de presentació dels clubs de la casa al Club de Futbol Les Preses no va ser completa. Els líders del grup 27 de quarta catalana rebien els segons classificats, el Sant Roc, en un partit que podia servir per marcar distància amb el seu perseguidor, però que va acabar apretant la lliga. El terreny de joc presentava un aspecte pobre i això no afavoria que cap dels dos equips intentessin jugar la pilota. Vem veure un partit sense pràcticament cap ocasió més que els gols. Tot i això, David Bosch es va mostrar providencial en un u contra u just abans de la mitja hora de joc. Minuts més tard la situació era la mateixa però des de l’altre costat i aquest cop Ruben Molina va superar el porter local. Poc va trigar l’equip visitant en augmentar l’avantatge. Sergi Teixidó va picar una falta des de la frontal i David Bosch només va poder mirar. Abans del descans els visitants sorprenien els líders i col·locaven el 0-2 al marcador. A partir d’aquí va començar el recital de José Luis Arjona. El porter visitant ho va aturar absolutament tot, i de tots colors. La segona meitat, que va començar amb retard perquè la llum del camp va marxar durant el descans, va deixar un partit molt travat, sense fluïdesa en el joc. Això va incomodar a qui anava perdent, que no aconseguia donar continuïtat al ritme que els interessava. Al final el marcador no es va moure i el Sant Roc ja és només a un punt del Les Preses.

x