La Unió Esportiva Olot empata amb el València Mestalla i segueix sense conèixer la derrota amb Raúl Garrido

La Unió Esportiva Olot va treure un punt del camp del València Mestalla. Un punt més que, de nou, sap a poc per les sensacions però a molt pel rival. El partit va arrencar amb força, el típic partit contra un equip filial. Des de l’inici els de Raúl Garrido van gaudir d’ocasions, sobretot aquesta de Pedro del Campo després de recollir una pilota morta dins l’àrea.

A l’altre costat Ginard salvava dues ocasions. La primera de Gonzalo i la segona d’Àlex Blanco, que posaven en perill els punts pels garrotxins. Després d’aquest intercanvi d’ocasions, el partit va entrar en una fase d’igualtat però la pilota era vermella. Marc Mas i Nacho Pérez ho van intentar un parell de cops gràcies a que l’Olot recuperava ràpid la pilota al mig del camp per la pressió de Barnils i Masó.

A la segona part el partit va despertar i ho va fer a través dels errors d’uns i els encerts dels altres. Primer Jordi Sánchez, tot just al tornar dels vestidors, va aprofitar que la defensa olotina no va rebutjar la pilota per superar Ginard i fer l’1-0.
Però és que pocs minuts més tard era Nacho Pérez el que, murri, aprofitava l’error d’Emilio en la sortida de pilota per empatar el partit. El filial del València es va fer amb el control del partit però l’Olot sortia al contraatac amb molt criteri i va gaudir d’algunes ocasions, com el gol anul·lat a Marc Mas.

Al final, València Mestalla i Olot es van repartir els punts en un partit igualat que manté els garrotxins sense perdre en els darrers quatre partits, però sense guanyar des del 7 d’octubre.