Els alumnes de l’Escola Joan XXIII decoren, un any més, els establiments B-Crek d’Olot

L’ambient nadalenc segueix envaint Olot i els alumnes de l’Escola Joan XXIII han estat, un any més, els encarregats de decorar els establiments del B-Crek amb el seu pessebre i arbre de Nadal particular. Aquest any amb un disseny realment espectacular.

Amb recursos com molta il·lusió, fusta i cartró, a més de pega, els alumnes de l’Escola Joan XXIII han tornat a demostrar que són experts en la decoració nadalenca. Ho han fet, un any més, als establiments de B-Crek d’Olot, on han deixat volar la imaginació i la creativitat per dissenyar un pessebre i un arbre de Nadal impressionants. És el primer any des que B-Crek és padrí de l’Escola Joan XXIII, que aquesta dissenya els motius nadalencs. La relació dura ja 15 anys i tots els nens i nenes de l’escola, des dels 5 als 21 anys, hi ha participat d’una manera o altra. Durant el Nadal, les comandes online que portin el còdic del Joan XXIII, estaran donant un 10% de la comanda a recursos per aquesta escola.

x