Catalunya en Comú Podem reclama posar atenció a les polítiques socials en lloc de treballar en favor de la independència

Un dels garrotxins que té més possibilitats d’estar al Parlament de Catalunya la propera legislatura és Llorenç Planagumà, cap de llista de Catalunya En Comú Podem a les comarques de Girona. Aquest matí s’ha reunit amb col•lectius de treballadors per parlar de polítiques socials, acompanyat de Joan Josep Nuet.

Aquest matí el secretari tercer de la mesa del Parlament de Catalunya Joan Josep Nuet i el cap de llista de Catalunya En Comú Podem a la demarcació de Girona, el garrotxí Llorenç Planagumà, han celebrat un dels primers actes de la campanya a Olot. En concret, la formació ha explicat el seu programa social als sindicats i als col•lectius comarcals que treballen amb aturats. Catalunya En Comú Podem ha fet un èmfasi especial en el pla de xoc per a la desocupació dels joves i els majors de 45 anys, en treballar per avançar cap a la implementació de la jornada laboral de 30 hores setmanals, i en el desenvolupament de la llei de renda mínima garantida.

Llorenç Planagumà ha demanat el vot per a la seva formació per desenvolupar polítiques socials a Catalunya; considera que darrerament no s’han fomentat per treballar en favor de la independència. Així mateix, el candidat garrotxí considera que cal guanyar el PP i Ciutadans per afavorir les polítiques socials, i creu que hi ha camp per córrer amb l’Estat espanyol per treballar en aquest sentit. Però fent referència a la llei catalana contra el canvi climàtic tombada aquest dilluns 4 de desembre pel Tribunal Constitucional, Planagumà creu que s’ha d’esquivar el bloqueig i ser insubmís en alguns punts, com el de l’impost al sòl.

Aquesta tarda, a les set, Catalunya en Comú Podem celebrarà un acte públic de campanya a l’Hospici d’Olot.