Arrenquen les activitats del Desembre Cultural de Sant Joan Les Fonts

Sant Joan Les Fonts ja ha inaugurat el Desembre Cultural. El poble acull tot un seguit d’actes durant aquest mes. Dissabte més de Més de 200 persones van assistir a l’obertura del XIV Saló Internacional d’Arts Plàstiques al Monestir.

L’acte va anar a càrrec dels regidors de l’ajuntament de Sant Joan les Fonts; Anna Serra, Josep Roca i Maria Galizia, l’editor i pintor Josep Oliveras, la crític d’art Gemma Gregori, la presidenta de l’Associació Garrotxa Cultural i escriptora Sílvia Vilacoba, l’escriptor Manel Fortis i Mn. Miquel Vall-llosera. A l’exposició d’enguany hi participen més de 50 artistes d’arreu del país en temàtiques diverses com ara pintura, escultura, talla i dibuix. L’exposició romandrà oberta diàriament de 11 a 14 hores fins el dia 10 de desembre i l’entrada és lliure.

A la tarda al Centre Sociocultural va tenir lloc la presentació del conte infantil d’en Jaumet, anomenat ‘El misteri de les fonts encantades’, amb la presència del propi Jaumet, Dolors Arqué i les autores: Helena Dorca i Maria Vidal.

Diumenge va ser el moment del playback de ‘Surti com surti’ que com de costum va dinamitzar la jornada. La pròxima activitat emmarcada en el Desembre Cultural santjoanenc és l’obra de teatre ‘El bosc’ de la companyia Una Càpsula de Teatre. L’espectacle es podrà veure aquest dissabte al Molí Fondo a les 6 de la tarda i també els dies 10, 16 i 17 de desembre.