El Festival VEUS portarà a Olot 13 activitats entre concerts i tallers des d’aquest dijous fins diumenge

Des d’aquest dijous i fins diumenge Olot acollirà la segona edició del Festival VEUS, un esdeveniment que permet al públic gaudir d’artistes de nivell i, a la vegada, participar en tallers formatius.

El Festival VEUS portarà a Olot un total de 13 activitats en quatre dies. Des de les finalistes del programa ‘Oh Happy Day’ de TV3, Sound Six, fins a beatbox i artistes internacionals com Gema4, The Sons of Pitches o Solala.

Les activitats programades es concentraran es set espais de la ciutat. El públic pot optar per pagar l’entrada per un determinat concert o taller o assistir a la totalitat dels actes per 60 euros. El complement que incentiva la participació al festival és l’oferta formativa i les jam sessions. Al VEUS les corals locals també tenen el seu espai amb concerts al pati de l’Antic Hospital.

Des de l’organització s’ha volgut convertir el VEUS en un festival més transversal en aquesta segona edició. Per això, l’esdeveniment inclou en la programació actes per a tots els públics, per exemple pels més petits dissabte a les 12 del migdia tindrà lloc ‘L’òpera encantada’. La programació es pot consultar a la pàgina web www.festivalveus.cat