El PSC reclama a la Garrotxa recuperar el seny i el pacte en la política catalana

El PSC va presentar ahir Olot els seus candidats a les comarques de Girona abans de l’inici de la campanya electoral. Hi van ser presents el cap de llista, Rafel Bruguera, així com la número 2,, la exdiputada per Unió Montse Surroca, i el representant garrotxí, Albert Bramon. Els tres van fer una apel•lació a recuperar el seny i el pacte en la política catalana.


La candidatura del PSC a la demarcació va explicar a la Garrotxa les seves propostes per la comarca i el país. Rafel Bruguera i Montse Surroca, el cap de llista i la número 2 per Girona, van participar en l’acte per evidenciar la necessitat de recuperar els acords entre forces polítiques diferents; segons els socialistes, aquesta aposta es constata amb la inclusió a la seva candidatura d’Units per Avançar, partit format per exmembres d’Unió Democràtica no independentistes.

Per la seva banda, el número 9 de la llista, el garrotxí Albert Bramon, remarca la importància del socialisme a la Garrotxa, després de trencar-se el pacte de govern a l’Ajuntament d’Olot.

Entre les propostes presentades, els socialistes volen garantir la viabilitat econòmica de l’aeroport de Girona, els ports de Palamós i Roses, i impulsar el Centre de Mercaderies de Vilamalla. Pel que fa a la comarca, el PSC vol adequar la llei sobre la Formació Professional, pionera a la Garrotxa, eliminar els barracons existents als centres educatius, i potenciar la variant d’Olot i el desdoblament de l’autovia Besalú-Banyoles.

x