La campanya nadalenca ‘Que comenci l’espectacle!’ de l’ACO i els placers d’Olot repartirà tres premis musicals

Per tercer any l’ACO i l’Associació de placers de la Plaça Mercat han unit esforços per tirar endavant una campanya nadalenca. La iniciativa, que va començar dimarts i acabarà el dia 5 de gener, té l’objectiu de premiar els consumidors amb tres grans premis i aquest any han apostat per regalar espectacles culturals.

‘Que comenci l’espectacle!’ és el títol de la campanya nadalenca de l’ACO i l’Associació de placers de la Plaça Mercat. És el tercer any que des de les dues entitats s’impulsa la iniciativa, i enguany, els premis consisteixen en entrades en espectacles musicals destacats. Es sortejarà un concert al Festival de Cap Roig, un espectacle musical a Londres i una òpera a l’Arena de Verona d’Itàlia.

Per tal de participar-hi, cal omplir la butlleta amb les dades personals i dipositar-la a les urnes habilitades a la plaça Mercat o a les botigues de l’ACO associades. El 2016 es van exhaurir les 65.000 butlletes repartides, i per això aquest any se n’han imprès un total de 70.000. A la campanya hi participen 134 establiments, 21 de la Plaça Mercat i 113 de l’ACO. El sorteig es farà el 13 de gener al migdia a la plaça del Teatre. Es contactarà al guanyador per telèfon i només se li concedirà el premi si contesta la trucada.

x