Reestrenen l’obra ‘El Bosc’ d’Una Càpsula de Teatre al Molí Fondo de Sant Joan les Fonts

‘El Bosc’ torna als escenaris. Durant aquest desembre, la companyia Una Càpsula de Teatre recupera l’obra i la presenta en petit format al Molí Fondo de Sant Joan les Fonts. La reestrena coincideix amb la selecció de l’obra per a dos concursos de teatre de Catalunya.

Es va poder veure pocs dies sobre els escenaris però és una de les obres més reconegudes del teatre amateur garrotxí: es tracta de El Bosc, l’adaptació que la companyia Una Càpsula de Teatre va fer del text de Daniela Feixas. Interpretada per Laia Planella i Anna Aumatell i sota la direcció de Xevi Rossell, aquest desembre es tornarà a representar després de tres anys, però en petit format i amb música en directe de Laura Plasencia.

Aquest cop, l’obra es podrà veure els dies 9, 10, 16 i 17 de desembre a Sant Joan les Fonts, al Molí Fondo, per tal que el públic assistent s’endinsi més en l’ambient fosc que es respira a l’espectacle.

La representació coincideix amb l’anunci de la selecció de ‘El Bosc’ per a dos concursos de teatre amateurs de Catalunya, on optarà a diferents premis. Les entrades per veure-la a Sant Joan les Fonts es poden trobar al web www.unacapsula.org.