El Festival VEUS acull una masterclass de ‘beatbox’ de la mà del barceloní Dani Lleonart ‘Pulmon Beatbox’

El Festival VEUS es caracteritza per la seva doble vessant: lúdica i formativa. Dijous va ser el primer dia de l’esdeveniment, que va començar amb un taller a càrrec de Pulmon Beatbox. El barceloní Dani Lleonart va parlar del beatbox i els seus orígens en una masterclass a la tarda; i a la nit, va oferir un concert en la mateixa ubicació, el bar Líquid.

L’aposta del Festival VEUS per ser un esdeveniment més transgressor, es consolida amb convidats com Dani Lleonart, conegut artísticament com Pulmon Beatbox. El barceloní va portar a terme una masterclass a la tarda i una actuació a la nit. Durant la masterclass va explicar els orígens del beatbox i va interactuar amb el públic demostrant que iniciar-se en aquest món no es tant complicat com sembla.

Com tot però, el beatbox implica moltes hores de pràctica, i els sons de Pulmon Beatbox no van deixar indiferent el públic. Amb tot, Dani Lleonart va apropar la tècnica i la cultura del beatboxing a Olot en el millor marc possible, el Festival VEUS.

x