Centenars de persones visiten el pessebre vivent de Santa Pau, un dels més matiners d’aquest Nadal

El municipi de Santa Pau ha estat un dels més matiners en presentar el pessebre vivent d’aquest any. A l’espera del recompte final, entre aquest divendres i dissabte centenars de persones han visitat el poble.
Impulsat per l’Associació d’Amics del Pessebre Vivent, amb el suport de l’Ajuntament de Santa Pau i la participació de veïns del poble, el pessebre s’ha desenvolupat per tot el centre històric, des de la plaça Major, amb la reproducció del firal dels bous, i l’església parroquial de Santa Maria, amb un recorregut que ha resseguit els carrers principals del nucli medieval. En tot el moment el castell ha presidit les diferents escenes, fins al mirador del Portal del Mar, a la muralla sud del poble. Els visitants han pogut contemplar una proposta pessebrística que ha apostat per les diferents quadres amb les escenes bíbliques amb els oficis tradicionals, combinant l’art i la tradició. La gran majoria de les escenes eren estàtiques però algunes també combinaven el moviment, sobretot aquelles que explicaven els oficis. Els organitzadors aposten cada any per incorporar algunes novetats als quadres, ja sigui amb atrezzo o amb il·luminació.
Aquest dilluns ‘Les Notícies’ oferirà un resum de les millors imatges. Poden veure’n més imatges als perfils de Facebook i Twitter d’Olot Televisió.