El centre d’Olot s’omple de gent amb el Mercat de Nadal, el de l’Artesania i el KM 0 aquest pont de la Puríssima

El pont de la puríssima és una data assenyalada al calendari dels olotins. No només pel possible pont al treball, que també, sinó per l’arribada de les paradetes del Mercat de Nadal, que hi seran fins diumenge a les 14h.

Aquestes dates són especials a Olot. Al centre de la ciutat s’acumulen les paradetes nadalenques que avisen a aquells que amb les llums de Nadal no es donin per al·ludits, que l’època de la família i els regals ha arribat. Durant el pont de la puríssima s’han ajuntat 71 parades al centre d’Olot. Entre elles, les del Mercat de Nadal, on comprar productes nadalencs, el d’artesania, amb menjar i objectes de tot tipus i, a la plaça Major, el KM 0, amb productes locals. I és que la fira a Olot és molt productiva pels firaires. Aquest proper dia 15, on aquests dies està l’espai de KM 0, s’instal·larà la pista de gel per a que els garrotxins puguin patinar.

x