El Club Hoquei Olot mostra dues cares totalment diferents i perd amb el Sentmenat (3-5)

El Club Hoquei Olot va patir una dura derrota a casa davant el Sentmenat. Els garrotxins van dominar el primer temps i van marxar al descans amb avantatge al marcador però la segona part ho va girar tot i els visitants es van endur el partit per 3-5.

El Club Hoquei Olot va mostrar una gran cara i una de pitjor en el partit que el va enfrontar al Sentmenat. Els garrotxins van demostrar, durant la primera meitat, que podien endur-se el partit. A la segona part, però, els visitants es van fer amb el control i es van endur el matx. I això que poc va trigar l’Olot en posar-se per davant. L’equip funcionava i estava deixant el Sentmenat sense pilota i sense ocasions. Els visitants però, van aconseguir l’empat pocs minuts més tard. El gol va deixar tocats els olotins, que van veure com amb poc temps, els de blau es posaven per davant. Ara si que van reaccionar bé els locals, que van aconseguir tornar a posar les taules al marcador. I abans del descans, els garrotxins feien un d’aquells gols anímics. Dels que deixen tocats els rivals. Però res més lluny de la realitat. Va donar la sensació que els de groc van donar per bo el resultat a la mitja part i no van sortir a la segona meitat com havien de fer-ho. El canvi d’una meitat a una altra va ser brusc i els visitants van passar a dominar el partit. Un domini que es va començar a traduir en gols. El 3-3 amb una gran jugada individual i el 3-4 després d’enganyar al defensor fent-li creure que passava la pilota enrere per, a l’últim moment, xutar. La necessitat va fer que l’Olot descuidés la defensa i el Sentmenat va fer el 3-5 definitiu amb certa facilitat. Al final, càstig massa dur per un Olot que no va aconseguir plasmar el bon joc en una diferència de gols suficient com per guanyar el partit.