L’espai Ideal acull la mostra fotogràfica ‘El jovent i la música en el transcurs del segle XX’

Amb l’objectiu d’apropar la cultura i el lleure del segle XX al jovent actual, l’espai Ideal d’Olot acull fins al febrer una mostra fotogràfica. L’exposició és la tercera de les cinc programades per a aquest curs, i s’ha organitzat entre l’Arxiu, el Museu de la Garrotxa i l’Espai Ideal.

L’Espai Ideal – Oficina Jove de la Garrotxa acull des d’aquest octubre i fins al febrer l’exposició fotogràfica ‘El jovent i la música en el transcurs del segle XX’. La mostra, que és la tercera d’una sèrie de cinc programada per a aquest curs, es troba en l’aula principal, on els joves fan deures o porten a terme activitats lúdiques.

Per a les fotografies d’aquesta exposició han optat per una mida pòster per cridar més l’atenció dels joves que freqüenten l’Ideal. La mostra compta amb sis fotografies del llarg del segle XX i ha estat possible gràcies a la col·laboració entre l’Arxiu Comarcal, el Museu de la Garrotxa i l’espai Ideal.