La Unió Esportiva Olot trenca el malefici amb una victòria contra el Lleida Esportiu (2-1)

La Unió Esportiva Olot ha sumat la segona victòria de la temporada en un partit en el que ha estat més intens que el seu rival, el Lleida Esportiu. Dos gols de cap, un de Marc Mas i l’altre de Roger Vidal han acabat amb una ratxa de nou partits sense guanyar.

La Unió Esportiva Olot ha deixat clar des del primer minut al Lleida Esportiu que necessitava els tres punts. Els olotins han sortit molt intensos però amb precipitació a l’hora d’aproximar-se a l’àrea del Lleida. L’Olot ha disposat de les millors ocasions per obrir la llauna. La primera clara arribaria al 13’ amb un córner que agafava desprevingut el porter visitant. Al  25’ l’Olot s’avançava des de la cantonada: el servei de Nacho el pentinava Carles Mas perquè Marc Mas fes pujar l’1-0.

La reacció del Lleida Esportiu no ha tardat en arribar, al 29’, Jorge Félix aprofitava un mal rebuig de Ginard per posar les taules. A partir d’aquí les ocasions tornarien a ser del bàndol local, i la més clara arribaria al 40’, quan Marc Mas gairebé materialitzava una xilena molt ben executada.

Amb l’1 a 1 començava la segona part amb un inici més actiu per part dels visitants. Però al 47’ Uri Santos avisava de les intencions garrotxines amb un xut ajustat al pal dret de Diego Rivas. Al 58’ la Unió Esportiva Olot tornava a superar el Lleida en el joc aeri, Roger Vidal rematava un servei de banda de Guzman pentinat per Barnils. Amb el 2-1 els homes de Raúl Garrido han reculat línies per tal de frenar les intencions ofensives del Lleida Esportiu. Al 72’ els del Segrià tindrien la més clara amb un cop de cap de Jordi Martínez, que no entrava per molt poc. El marcador no s’ha mogut més i  la Unió Esportiva Olot ha sabut patir en els trams finals del partit.

x